Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesini Ziyaret

Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesini Ziyaret

31 October 2023       611 kez okundu

Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesini Ziyaret

                  Uluslararası Eğitimciler Derneği Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesini ziyaret ettiler. 

                   Dernek Başkanımız sn. Yusuf Irmak, fakülte ve enstitü öğrencilerine yönelik "Davranış Değişikliğinin Temelleri" konulu konferans verdi. Konferansın sonunda katılımcı gençlere kitap hediye edildi.

Uluslararası Eğitimciler DerneğiUluslararası Eğitimciler Derneği

 

 

 

 

 

 

                Konferansın ardından, Fakülte dekanı sn. Prof.Dr. Rüştü Yeşil ziyaret edildi. Görüşmede; Başkanımız Yusuf Irmak ile birlikte Genel Sekreterimiz Enes Remzi Köse, Hayrat Vakfı İl Temsiilcisi Abdurrahman Kemaloğlu ve İlçe temsilcisi Serhat Çelikçi hazır bulundular. Çalışmalar değerlendirildi. Eğitim üzerine istişareler yapıldı. Ziyaretin sonunda hediye takdim edildi. İlgisi ve misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ederiz.

Uluslararası Eğitimciler Derneği

 

 

 

 

 

 

#ulued #sakarya #sakaryaüniversitesieğitimfakültesi #davranışıntemelleri #konferans